Clara & Love

av viktigtoviktigt

Bland det första jag tänkte på där i januari när vi fick reda på att mini skulle komma till oss i början av september (och när lyckoruset hade lagt sig en smula), var Bröllopet. Jag visste nämligen att min vän Clara och hennes Love hade planerat in den sista augusti, och jag ville så himla gärna vara med på deras dag. Men nu är det ju som så att små bebisar kommer när de behagar, och huruvida vi skulle kunna vara med eller inte på den stora dagen har fått vara öppet i väntan på bebis/inte bebis.

I vilket fall så kom helgen innan bröllopet och det var dags för möhippa! Jag hoppade över dagsaktiviteterna (rida islandshäst kändes inte optimalt), men hade då å andra sidan gott om tid att fixa på vår takterass, dit hippaföljet anlände på eftermiddagen för champagne, brudpyssel, bastu, trerätters och barfotadans under stjärnorna. En supermysig kväll!

20130903-044638.jpg

I början av veckan kände jag dessvärre att höggravid och foglossad inte skulle funka med en lång middagssittning, och fick tyvärr meddela brudparet att vi bara kunde vara med under vigseln. Så blev det lördag och vi, som tog bilen för säkerhets skull, såg övriga gäster anlända med båt till den fantastiskt vackra gården och ladan som lånats för dagen. Bara timmar innan hade det stormat och regnat på diagonalen, blomsterbågen hade fallit och allt var blött. Men så klarnade det upp precis lagom till gästerna kom, personalen torkade bänkar och lade ut trasmattorna (hur fint?!) och tärna och bestman stöttade blomsterbågen under vigseln. Det var såå vackert. Vi minglade och kramade och fotade, och sedan lämnade vi festligheterna. Det var deppigt men välbehövligt, för lite hämtmat senare däckade jag på soffan och insåg att jag hade fattat helt rätt beslut i att avstå från middag och fest.

20130903-045836.jpg
Bruden med tärnor och sockersöta näbbar, och så det fina, fina brudparet.

20130903-045956.jpg
En perfekt plats att vigas på.

20130903-050104.jpg
Och så vi, förevigade i hissen när vi kom hem igen. Hon den lite kortare av de två var ganska trött, men mest uppfylld av kärlek och romantik. Bröllop är det finaste som finns!

Annonser